Vracbio – Biologisch Maïszetmeel in Bulk 25kg

 225,00

Categorie:
 

Beschrijving

Omschrijving: VRACBIO’s Biologisch Maïszetmeel in Bulk is een essentieel ingrediënt voor uw keuken. Dit fijne poeder is gemaakt van 100% pure, biologische maïs en is perfect voor het binden van sauzen, soepen, en desserts.

Gebruik: Gebruik dit maïszetmeel als een natuurlijk bindmiddel voor uw favoriete recepten. Het is ook geweldig als een dikker voor soepen, sauzen, en puddingen, en kan worden gebruikt als een vervanger voor tarwebloem in glutenvrije recepten.

Ingrediënten: 100% biologisch maïszetmeel.

Voordelen: Maïszetmeel is een veelzijdig en natuurlijk bindmiddel dat uw gerechten een gladde en romige textuur geeft zonder de smaak te veranderen. Het is ook een uitstekende bron van koolhydraten en energie, en is van nature glutenvrij.

Milieuvriendelijk: VRACBIO is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en duurzame producten. Dit maïszetmeel is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor uw gezondheid en het milieu. Het wordt geleverd in bulkverpakkingen om afval te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vracbio – Biologisch Maïszetmeel in Bulk 25kg” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *