Saliva – Tropic Aroma Essentiele Olien 90 capsules

 23,90

 

Beschrijving

Omschrijving: Tropic’Aroma van SALVIA is een krachtige mix van essentiële oliën in handige capsulevorm. Elke capsule bevat een zorgvuldig geselecteerde combinatie van essentiële oliën die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Deze capsules zijn een gemakkelijke en effectieve manier om essentiële oliën te gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse gezondheidsroutine.

Gebruik: Neem dagelijks 1 tot 3 capsules met een glas water, bij voorkeur bij de maaltijd. Het wordt aanbevolen om de capsules niet te nemen tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen onder de 6 jaar.

Ingrediënten: Elke capsule bevat een mix van essentiële oliën, waaronder oregano, tijm, kruidnagel, en andere krachtige oliën. De exacte samenstelling van essentiële oliën kan variëren.

Voordelen: Essentiële oliën staan bekend om hun antibacteriële, antivirale, en antischimmel eigenschappen. Ze kunnen helpen om het immuunsysteem te versterken, stress te verminderen, en algemene welzijn te bevorderen.

Milieuvriendelijk: SALVIA is toegewijd aan het leveren van natuurlijke en duurzame producten. Deze capsules zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen, en zijn verpakt in recyclebaar materiaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saliva – Tropic Aroma Essentiele Olien 90 capsules” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *