Holle – Geitenmelk Babyvoeding Eerste Leeftijd 800g

 31,90

Categorie:
 

Beschrijving

Omschrijving: De HOLLE geitenmelk babyvoeding is speciaal samengesteld voor pasgeborenen en baby’s vanaf de eerste dag na de geboorte tot de zesde maand. Deze babyvoeding op basis van geitenmelk is een goed alternatief voor baby’s die koemelk moeilijk verdragen. Het pak bevat 800g babyvoeding.

Gebruik: Volg de instructies op de verpakking nauwkeurig op bij het bereiden van de babyvoeding. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid poeder en water te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw baby de noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Raadpleeg altijd een arts of verpleegkundige voor advies over de babyvoeding.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor pasgeborenen en baby’s vanaf de eerste dag tot zes maanden
  • Op basis van geitenmelk
  • Biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen
  • Rijk aan essentiële voedingsstoffen

Milieuvriendelijk: HOLLE streeft ernaar om milieuvriendelijke en duurzame producten te leveren. De gebruikte geitenmelk is afkomstig van biologische boerderijen en de verpakking is recyclebaar.

 

Samenstelling:
Volle geitenmelk**/ ***, lactose*, volle geitenmelkpoeder**/ ***, plantaardige olie* (zonnebloemolie*, raapzaadolie*), calciumcarbonaat, cholinebitartraat, olie van de microalg Schizochytrium sp.****, olie uit Mortierella Alpina, natriumcitraat, kaliumcitraat, L-tyrosine, calciumzouten van orthofosforzuur, vitamine C, L-tryptofaan, L-cystine, ijze
*Van biologische oorsprong
**Demeter (van biodynamische oorsprong; demeter-totaalrsulfaat, zinksulfaat, magnesiumcarbonaat, pantotheenzuur, niacine, kopersulfaat, vitamine E, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, foliumzuur, natriumseleniet, vitamine K, kaliumjodide, biotine, vitamine D, vitamine B12 aandeel 67%)
***100 g melkpoeder voor zuigelingen wordt gemaakt van 317 ml volle melk
****Bevat DHA (omega-3, zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle volledige zuigelingenvoeding). Geitenmelk bevat van nature het A2-eiwit. DHA in dit product is plantaardig (uit algen en niet uit visolie).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Holle – Geitenmelk Babyvoeding Eerste Leeftijd 800g” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *