Etamine Du Lys – Hypoallergeen Vloeibaar Wasmiddel 5l

 29,90

Categorie:
 

Beschrijving

Omschrijving: ETAMINE DU LYS biedt een hypoallergeen vloeibaar wasmiddel in een grote verpakking van 5 liter, ideaal voor gezinnen en mensen met een gevoelige huid. Dit milieuvriendelijke wasmiddel reinigt uw kleding effectief, terwijl het zacht is voor de huid en het milieu.

Gebruik: Volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste dosering. Giet het wasmiddel in het wasmiddelbakje van uw wasmachine en start het gewenste wasprogramma.

Eigenschappen:

  • Hypoallergeen, geschikt voor mensen met een gevoelige huid
  • Effectieve reiniging van kleding
  • Groot formaat van 5 liter, ideaal voor gezinnen
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Vrij van schadelijke chemicaliën en additieven

Duurzaamheid: ETAMINE DU LYS zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit hypoallergene vloeibare wasmiddel is samengesteld uit natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten, en is vrij van schadelijke chemicaliën. De verpakking is recyclebaar en ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Ingrediënten
5-15%: zeep (koolzaad, kokosnoot, vlas), <5%: niet-ionische oppervlakteactieve stoffen (tarwe, maïs, palmpit, kokosnoot), anionische oppervlakteactieve stoffen (kokosnoot, palmpit), kaliumsorbaat (conserveermiddel), 100% Parfum van natuurlijke oorsprong met tonen van kersenbloesem en jasmijn. Bevat tevens: water, harsen, alcohol, zuurteregelaar, glycerine-extract van biologische kersenboom**, denatureermiddel. 96,5% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. **0,04% van de totale ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etamine Du Lys – Hypoallergeen Vloeibaar Wasmiddel 5l” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *