IRO – Kit Ceremonie Groene Matcha Thee uit Japan Bio 30gr

 69,90

Categorieën: ,
 

Beschrijving

Ontdek de Initiatiebox Matcha Thee van IRO, een reis naar Japan in het vooruitzicht!

In deze box vindt u alles wat u nodig heeft om de perfecte Matcha thee te bereiden en uzelf te introduceren in het eeuwenoude Japanse ritueel van Matcha thee. We hebben zorgvuldig de essentiële elementen geselecteerd om u een authentieke en verrijkende ervaring te bieden.

De Initiatiebox Matcha Thee omvat:

  • IRO Premium Matcha Theepoeder (30 gram): 100% afkomstig van de eerste oogst, 100% biologisch en 100% Japans. Een doosje van 30g Matcha theepoeder stelt u in staat om tot dertig heerlijke koppen thee te bereiden.
  • Bamboe Matcha Klop (Chasen): Met zijn 100 strengen, stelt deze traditionele klop u in staat om het theepoeder met heet water te mengen en een prachtig schuim op het oppervlak te creëren.
  • Bamboe Matcha Lepel (Chashaku): Deze speciale lepel helpt u de ideale dosis Matcha poeder te nemen voor een perfecte bereiding van uw thee.
  • Matcha Zeef: Om een zeer fijne textuur van het Matcha theepoeder te verkrijgen, essentieel voor een delicate infusie.
  • Keramische Kom van Pascale Naessens: Gecreëerd door een Belgische keramist die gepassioneerd is door gezonde voeding, is deze keramische kom het ideale accessoire om uw Matcha thee te proeven in een authentieke stijl.
  • Uitleg Brochure: Onze gedetailleerde brochure zal u door de verschillende stappen van het Matcha theeritueel leiden, zodat u volop kunt genieten van deze unieke ervaring.

Het ritueel van IRO’s Matcha thee is veel meer dan alleen maar proeven. Het is een uitnodiging tot reizen, ontspanning en meditatie, die u alleen of met familie kunt waarderen. Bovendien biedt Matcha thee tal van gezondheidsvoordelen:

  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Reiniging van het organisme
  • Verbetering van concentratie en ontspanning
  • Rijk aan antioxidanten, tot wel 137 keer meer dan gewone thee

Belangrijk: Het is essentieel om uw Matcha thee onder optimale omstandigheden te bewaren om de versheid te behouden. Zorg ervoor dat u het op een koele en droge plaats bewaart, met de zak goed gesloten binnen in het doosje.

Ontdek nu onze Initiatiebox Matcha Thee en trakteer uzelf op een unieke zintuiglijke reis naar het hart van de Japanse traditie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IRO – Kit Ceremonie Groene Matcha Thee uit Japan Bio 30gr” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *