IRO Premium Culinaire Japanse Matcha Thee 100gr

 35,00

Categorieën: ,
 

Beschrijving

De Matcha thee van IRO is een 100% biologische en 100% Japanse Matcha thee. Het IRO Cooking Matcha poeder is ideaal voor uw Matcha latte, gebak, cakes, milkshakes, ijs en smoothies. Maar dit Matcha poeder kan ook heel goed gebruikt worden in hartige gerechten, zoals sauzen, vinaigrettes, salades of soepen. Het speciale kook Matcha poeder wordt gemaakt van de beste theebladeren van de eerste en tweede oogst. Deze oogsten zijn van veel hogere kwaliteit dan de derde en/of vierde oogsten die normaal gesproken worden gebruikt voor dit type poeder. De mooie groene kleur, de heerlijke geur en de plantaardige smaak zullen u helpen gerechten te creëren die waardig zijn voor een Top Chef.

Bereiding van een IRO Matcha Latte: • Meng het warme water (+/- 5cl) en de Matcha poeder (ongeveer twee bamboelepels) met uw bamboeklopper in een kopje tot een gladde vloeistof zonder klontjes. • Verwarm ondertussen uw plantaardige melk (amandel- of havermelk zijn de meest geschikte smaken) maar laat het niet koken. • Voor een nog romigere versie, schuim de melk op met een melkschuimer • Giet de warme melk over de Matcha en geniet!

Bewaren Matcha thee is een zeer fragiel product, dus denk eraan om het koel, droog en uit het licht te bewaren in een gesloten zakje in de doos.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IRO Premium Culinaire Japanse Matcha Thee 100gr” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *